Natuurlijk voedsel voor waterschildpadden (groei)

In dit potje zit 212 gram natuurlijk voedsel voor waterschildpadden. Het is speciaal ontwikkeld voor de schildpadden die nog in de groei zijn.

 

Deze drijvende brokjes zijn gemaakt van sojameel, tarwebloem, vismeel, grof tarwemeel, maïsglutenmeel, visolie, lecithine en dicalciumfosfaat. Hierdoor bestaat het uit 35% proteïne, wat de groei bevordert.

€ 4,99

  • Uitverkocht

Natuurlijk voedsel voor volwassen leguanen

In dit potje van Zoo Med zit 567 gram natuurlijk voedsel voor leguanen. Het is speciaal ontwikkeld voor volwassen leguanen.

 

Deze brokjes bestaan uit alfalfameel, tarwezemelen, gedroogde limabonen, rijstzemelen, andijvie, witlof, calciumcarbonaat, glycerine, gedroogde gist en delen daarvan, natriumbicarbonaat, gedroogde paardenbloemen 0,25% en yucca schidigera 0,05%. Daardoor bevat het de juiste verhouding van eiwit, calcium en vezels voor een gezonde leguaan.

€ 9,99

  • Uitverkocht

Natuurlijk voedsel voor halfwas leguanen

In dit potje van Zoo Med zit 567 gram natuurlijk voedsel voor halfwas leguanen. Het is speciaal ontwikkeld voor leguanen die nog in de groei zijn.

 

Deze brokken bevatten sojameel, zongedroogd alfalfameel, gedroogde limabonen, tarwevoerbloem, rijstevoermeel, andijvie, witlof, calciumcarbonaat, monodicalciumfosfaat, gedroogde paardenbloemen, natriumbicarbonaat, gedroogde gist en delen daarvan, gemalen yucca schidigera. Hierdoor bevat het de juiste verhouding van eiwit, calcium en vezels voor opgroeiende leguanen

€ 9,99

  • Uitverkocht

Natuurlijk voedsel voor landschildpadden

In dit potje van Zoo Med zit 425 gram natuurlijk voedsel voor landschildpadden. Het is speciaal ontwikkeld voor grasland schildpadden.

 

Deze brokken bevatten haverzemelen 24%, timotheezemelen 17%, Soyazemelen, tarwezemelen, alfalfameel 5%, volkoren tarwemeel, andijvie, witlof, calciumcarbonaat, monocalciumfosfaat, dicalciumfosfaat, gistcultuur, gedroogde paardenbloem 0,25%, natriumbicarbonaat, lecitine, geïnactiveerde gist, gistextract, knoflookextract, anijsextract, Indische goudenregenextract (cassia fistula), gemberextract, mierikswortelextract, jeneverbesextract, goudsbloemen, yucca schidigerapulp 0,05%, siliciumdioxide. Hierdoor bevat het de juiste verhouding van vezels en eiwitten voor de groei en het onderhoud van het schild.

€ 8,99

  • Uitverkocht

Natuurlijk voedsel voor wimpergekko's

In dit potje van Zoo Med zit 57 gram natuurlijk voedsel voor wimpergekko's. Het is een speciaal ontwikkeld poeder, dat je aan moet maken met water om een papje te vormen voor de gekko's.

€ 5,49

  • Uitverkocht

Jelly cups (per stuk)

Losse jelly cups met uiteenlopende smaakjes. Deze cupjes zijn speciaal gemaakt met als doel om als voedsel te dienen voor vrucht- en nectarminnende terrariumdieren. Ook zijn ze heel lekker voor andere reptielen als snack.

€ 0,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen