Calciumpoeder zonder D3 (227 gram)

Veel reptielen krijgen te weinig calcium binnen uit hun voedsel. Speciaal voor deze dieren is er calciumpoeder zonder D3 ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat jouw dier niet de kans loopt om te veel vitamine D3 binnen te krijgen, wat schadelijk voor de gezondheid zou kunnen zijn. Door een goede Uvb-lamp zorg je ervoor dat er geen extra vitamine D3 gegeven hoeft te worden.

€ 8,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Calciumpoeder met D3 (227 gram)

Veel reptielen krijgen te weinig calcium binnen uit hun voedsel. Speciaal voor deze dieren is er calciumpoeder met D3 ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat jouw dier niet alleen calcium binnenkrijgt, maar ook vitamine D3. Belangrijk hierbij is dat niet alle reptielen extra D3 nodig hebben. In dat geval kan je beter de versie zonder D3 bestellen.

€ 12,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Vitaminepoeder zonder D3 (227 gram)

Veel reptielen krijgen een voeding met te weinig variatie of met een gebrek aan enkele noodzakelijke vitaminen.  Om dit gebrek aan te vullen is vitaminepoeder ontwikkeld. Zorg er wel voor dat je niet te vaak vitaminepoeder geeft, omdat ook te veel vitaminen schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Denk er ook aan dat je nooit vitaminepoeder en calciumpoeder tegelijk aanbiedt, omdat dit ervoor zorgt dat beide niet goed opgenomen worden.

€ 17,99

  • Uitverkocht