KinderfeestjesEen kinderfeestje met reptielen

Heel leuk en leerzaam voor kinderen is het als de dieren niet alleen maar achter glas te bewonderen zijn, maar als ze juist heel dichtbij komen. Als je langskomt voor een feestje, dan komen er luipaardgekko's, baardagamen, schildpadden, slangen en zelfs een brilkaaiman langs. In een dierentuin of reptielenhuis kom je niet zo dicht bij de dieren. Dit maakt het natuurlijk spannend, maar ook heel leerzaam voor de kinderen. Ze kunnen de dieren zien, aanraken en afhankelijk van het soort zelfs vasthouden. Hierdoor is zo een feestje een ervaring voor de kinderen die zij nooit zullen vergeten.
Hoe zit zo een feestje eigenlijk in elkaar?

Bij ieder feestje geven wij de mogelijkheid om ervoor te kiezen om bij ons in de zaak langs te komen, of anders om ons langs te laten komen op een locatie naar keuze.

Een feest op locatie naar keuze

Tijdens het feestje van Dragon Dronten komen de kinderen bij ons in een kring zitten terwijl wij steeds met andere dieren langskomen. Over iedere diersoort zullen wij vervolgens iets vertellen. De kinderen mogen de dieren bekijken, aaien en sommige zelfs vasthouden. Aan het einde van het feestje komen alle diersoorten nog een keer langs, zodat de kinderen met de dieren samen op de foto kunnen. Dit is altijd een leuke herinnering voor later en een leuke manier om thuis te laten zien wat ze allemaal gedaan hebben. Tot slot krijgen alle kinderen een reptielendiploma wat ze mee naar huis kunnen nemen. Afhankelijk van de leeftijd van de jarige passen wij de diepgang van het verhaal aan en zorgen wij voor meer of minder activiteiten. Ook krijgt de jarige een klein cadeautje.


Een feest bij ons in de zaak

Naast de dingen die tijdens een feestje op locatie mogelijk zijn hebben we nog extra mogelijkheden als het feest bij ons gevierd wordt. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld de dieren voeren. Na afloop kunnen de kinderen nog een zakje chips krijgen en nog even rustig rondkijken bij de rest van de dieren. Het gouden feestje word dan ook alleen bij ons gegeven in verband met de hoeveelheid dieren die aanwezig zijn.

Waar kan je uit kiezen?

We bieden momenteel 3 pakketten aan. Ieder pakket is iets uitgebreider en duurt langer. Bij ieder feestje hebben wij ruimte voor 8 kinderen daarna is het per kind €5,- extra. Dus afhankelijk van het budget en de tijd die gevuld moet worden kan een passende optie gekozen worden. Belangrijk is dat bij ieder feest de reptielendiploma's en een fotomoment in de prijs mee inbegrepen zijn. Mocht je een feestje willen houden op locatie waarvoor wij een half uur of langer moeten rijden dan rekenen wij in verband met de extra reistijd een toeslag. We rijden liever niet te lang met onze dieren en houden daarom een maximum tijd van 60 minuten aan. Vraag ons eventueel naar de mogelijkheden!


Bronzen feestje €99,-

1 tot 1,5 uren

5 diersoorten

reptielendiploma's

 

Klik op de naam van het dier om meer informatie er over te krijgen!

Zilveren feestje €125,-

1,5 tot 2 uren

7 diersoorten

reptielendiploma's

 

Klik op de naam van het dier om meer informatie er over te krijgen!

Gouden feestje €150,-

2 uren

Koude limonade en een zakje chips

Na afloop de dieren voeren

14 diersoorten aanwezig

reptielendiploma's

Let op! Alleen bij ons op locatie mogelijk. minimaal 7 diersoorten komen uit hun verblijf.

 

Klik op de naam van het dier om meer informatie er over te krijgen!Nog vragen? Lees hier de veel gestelde vragen! Kun jij jouw vraag niet vinden contacteer ons dan even hier.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Dragon Dronten, Staalwijk 6A,

Dronten, Tel: (06) 17012226

Email: Dragondronten@gmail.com

BTW: NL002355422B43

KVK: 67848052