Over ons


Achter Dragon Dronten zitten Karlijn en Yannes. Hieronder stellen wij ons kort voor:


Karlijn

De standaardquote die veel dierenliefhebbers je zullen vertellen, is: "Al van jongs af aan ben ik dol op dieren en wist ik zeker dat ik er later ook mee wilde gaan werken." In mijn geval is dit zeker waar! Ik heb een aantal jaren in een dierenwinkel gewerkt en daarnaast ben ik actief geweest als overblijfjuf, maar ik miste toch iets... Reptielen!

 

Daarom zijn Yannes en ik in 2017 ons eigen bedrijfje gestart. Ondertussen ben ik 27 jaar jong en verzorg ik met veel plezier de dieren en geef ik workshops!

 

In de tussentijd heb ik mijn certificaat herpeten behaald, en hebben we vier lieve kinderen die ons zo nu en dan helpen met het verzorgen van de reptielen.

Yannes

Al sinds mijn jeugd heb ik altijd in de buurt van natuur en dieren gewoond. Echter ben ik pas sinds ik Karlijn ken met het houden van reptielen begonnen.

 

Mijn eerste reptielen waren baardagamen. Later kwamen daar allerlei andere soorten bij, zoals een steppevaraan, koningspythons, een boa constrictor en twee Afrikaanse witbuikegels.

 

Tijdens mijn lerarenopleiding heb ik samen met Karlijn een bedrijf gestart waarmee we meer mensen in aanraking proberen te laten komen met reptielen. We hopen dat wij door educatieve workshops en gastlessen op scholen de angst kunnen verminderen en het interesse kunnen vergroten voor deze mooie dieren.


Dragon Dronten, Staalwijk 6A,

Dronten, Tel: (06) 17012226

Email: Dragondronten@gmail.com

BTW: NL002355422B43

KVK: 67848052