Kinderfeestje

Lijkt het je leuk om jouw feestje met de reptielen te vieren? Dan komen wij graag met onze dieren bij jou langs om alles over ze te vertellen! Liever niet bij jou thuis? Dan komen jullie toch gewoon lekker naar ons toe! De opzet is in beide gevallen zo ongeveer gelijk, al kun je meer soorten zien als je bij ons op bezoek komt.

 

Hoe zit zo'n feestje nou precies in elkaar?

Of het feestje nu bij jou of bij ons wordt gevierd, bij aankomst gaan we altijd meteen van start met onszelf voorstellen en vertellen we wat de kinderen precies kunnen verwachten. Hierbij is de belangrijkste regel altijd: 'Niks moet, alles mag!' We proberen kinderen uit te dagen om hun grenzen te verkennen, maar dwingen uiteraard nooit iemand om iets te doen wat hij/zij echt niet wil. Het verbaast de meeste ouders hoe veel hun kinderen eigenlijk allemaal durven!

 

Hebben we de regels uitgelegd? Zijn er geen vragen meer? Top! Dan pakken we het eerste diertje er bij. Over ieder dier vertellen we een spannend/grappig verhaaltje met wat leuke weetjes en beantwoorden we alle vragen die de kinderen hebben. Hierna mogen de kinderen en aanwezige volwassenen de dieren even bekijken, aaien en sommige soorten zelfs even vasthouden.

 

Na afloop krijgen alle kinderen hun eigen reptielendiploma, dat hebben ze wel verdiend! Ook krijgt de jarige nog een klein aandenken om het feestje nooit meer te vergeten!

 

Bij het plannen van een feestje heb je de keuze uit meerdere pakketten, die we hieronder even op een rijtje gezet hebben. Wil je afwijken van de genoemde pakketten, dan is er in overleg vaak veel mogelijk.

 


BRONS (€120,-)

 

Wat zit er in dit pakket?

- 5 diersoorten

- Stuk vervelling voor de jarige

- 60 minuten aan vermaak

- Reptielendiploma's

- Zowel bij ons als ook op locatie mogelijk!

  

Welke dieren komen er mee?

- Luipaardgekko

- Baardagaam

- Kolenbranderschildpad

- Sporenschildpad

- KoningspythonZILVER (€150,-)

 

Wat zit er in dit pakket?

- 7 diersoorten

- Stuk vervelling voor de jarige

- 90 minuten lang

- Reptielendiploma's

- Korte pauze

- Zowel bij ons als ook op locatie mogelijk!

 

Welke dieren komen er mee?

- Luipaardgekko

- Baardagaam

- Kolenbranderschildpad

- Sporenschildpad

- Koningspython

- Tijgerpython/Boa Constrictor

- Argentijnse TejuGoud (€170,-)

 

Wat zit er in dit pakket?

- Minimaal 7 diersoorten er uit

- Stuk vervelling voor de jarige

- 120 minuten lang

- Reptielendiploma's

- Chips en limonade in de pauze

- Voeren na afloop

- Alleen bij ons op locatie!

 

 Welke dieren komen uit hun terraria?

- Luipaardgekko

- Baardagaam

- Kolenbranderschildpad

- Sporenschildpad

- Koningspython

- Tijgerpython/Boa Constrictor

- Argentijnse Teju

- En waarschijnlijk nog wel meer!Welke dieren zijn er bij ons allemaal aanwezig?

Kom je jouw feestje bij ons vieren? Dan heb je naast de hierboven genoemde dieren ook nog de mogelijkheid om alle andere soorten te bewonderen die bij ons wonen. Hierbij is er uiteraard ook genoeg tijd om ook over deze dieren vragen te stellen en wat informatie te krijgen! Welke dieren hebben wij allemaal in ons pand zitten? Kijk maar even naar de onderstaande lijst!

- Panterkameleon

- Stekelstaartvaraan

- Doornstaartagaam

- Witkeelvaraan

- Tijgerpython

- Kaaiman teju

- Witbuikegel

- Afrikaanse reuzenslak

- Rattenslang

- Stierkikker

- Roodrompvogelspin

- Krulhaarvogelspin

- Tokeh (gekko)

- Leguaan

- Brilkaaiman

- Griekse landschildpad

 
Nog vragen of meer informatie nodig? Lees hier de veel gestelde vragen! Kun jij jouw vraag niet vinden contacteer ons dan even hier. Interesse in een feestje? Vul dan hieronder het contactformulier in! Houd er rekening mee dat het gouden pakket alleen bij ons op locatie gegeven kan worden.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Goed om te weten

Bij ieder partijtje houden we rekening met een maximum van 8 kinderen. Wil je met meer vriendjes een feestje vieren, dan vragen we €5,- per extra kind. We rekenen €0,25 per kilometer. Mocht je een feestje willen houden op een locatie waarvoor wij langer dan een half uur moeten rijden dan rekenen wij in verband met de extra reistijd een toeslag. We rijden liever niet te lang met onze dieren en houden daarom een maximale reistijd van 60 minuten aan. Vraag ons eventueel naar de mogelijkheden!


Reviews


Dragon Dronten, Staalwijk 6A,

Dronten, Tel: (06) 17012226

Email: Dragondronten@gmail.com

BTW: NL002355422B43

KVK: 67848052